Artikel

Whatsapp kanalen

Whatsapp kanalen voor Hix

Hix wil dit whatsapp kanaal gaan gebruiken om de volgers van het kanaal op een snelle manier te laten weten dat er nieuwe functionaliteiten zijn. De release notes en kwartaalupdates zullen hier ook in gedeeld worden. Maar naast deze zaken zullen we ook eventuele grote bugs en/of storingen delen. Mocht je dus zien dat er iets stuk is kan je in dit kanaal kijken of wij er al van op de hoogte zijn. Mocht je zien dat dit al gedeeld is in dit kanaal hoef je het ons niet te melden en zullen wij jullie hiervan op de hoogte houden door het kanaal.

Hoe kan je het kanaal volgen?

Scan de QR code hieronder en accepteer je browser op de telefoon de whatsapp app te openen. Daar kan je op volgen klikken en vanaf dat moment volg je het kanaal van Hix.

 

Goed om te weten.

In het kanaal kunnen alleen de beheerders van het kanaal iets delen. Er kan niet op gereageerd worden en je kan het kanaal ontvolgen wanneer je wilt. Wanneer er geen nieuwe functionaliteiten zijn en ook geen problemen zijn zullen wij niks plaatsen om ervoor te zorgen dat het kanaal niet overspoeld wordt met berichten.

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

beeld – 85

Release Notes | Oktober 2024

image (1)

Visma neemt Hix over en verstevigt zijn positie op de accountancymarkt

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?