Artikel

Hix presenteert: het Hixtival 

Ons eerste live-event vorig jaar was een denderend succes. Daarom doen we er dit jaar nog een schepje bovenop: we organiseren ons eigen festival – het Hixtival! Houd daarom donderdag 28 november alvast vrij in je agenda.  

De line-up aan sprekers houden we nog éven geheim. Maar wat we alvast kunnen prijsgeven, is dat het een evenement wordt als geen ander. Een event dat je echt niet wil missen.  

Het event

Tijdens het Hixtival brengen wij jou, de accountant, in contact met de – in onze ogen – allerbeste best of breed-softwareleveranciers. Arjan van Brakel opent het festival, waarna je tijdens verschillende subsessies luistert naar inspirerende sprekers die de boel eens lekker gaan opschudden.  

Om een lang verhaal kort te maken: het wordt een geweldige middag in de Basiliek in Veenendaal. En wil jij er nou zéker van zijn dat je het Hixtival niet misloopt? Stuur ons dan een berichtje, dan leggen we vast wat kaarten voor je opzij. Reserveer jouw tickets! 

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?