Artikel

10 redenen om niet voor Hix te kiezen

Natuurlijk vinden we het leuk als jij kiest voor onze software. Maar bij Hix geloven we in een eerlijk verhaal. En dus geven we het altijd eerlijk aan wanneer wij geen goede match zijn voor jouw kantoor. In lijn daarmee schreven we dan ook dit blog, waarin we jou laten zien wanneer wij níét de beste optie zijn voor jouw accountantskantoor. 

1. Je blijft graag werken op conventionele manieren

Word jij hartstikke blij als je weer een document mag printen, ondertekenen, inscannen en opsturen? En blijf jij graag doorgaan op deze – ietwat verouderde – werkwijze? Dan zeggen wij: ga vooral door zoals ‘ie gaat.  

2. Je bent graag een nummer

Maak van je hobby je werk, zeggen ze. Dus wat word je als je van nummers houdt? Juist ja, accountant. Maar bij Hix ben je géén nummer. Dus houd jij zoveel van nummers dat je er zelf graag ook eentje bent? Dan zijn wij niet de partij voor jou.  

3. Je werkt graag met een mobiele app

Ben jij er heilig van overtuigd dat jouw klanten graag werken met een app waarmee ze hun btw-aangiften kunnen goedkeuren? Dan raden we je aan toch nog even verder te zoeken. De Hix-software heeft namelijk geen app en zal deze ook niet krijgen. De reden? Wij geloven dat klanten liever werken per mail of whatsapp, zoals ze zijn gewend. Inloggen in nóg een applicatie? Daar zitten ze niet op te wachten.  

4. Je wil een softwarepakket dat áltijd hetzelfde blijft

Ben jij tevreden met een softwarepakket dat doet wat ‘ie moet doen en verder lekker stilstaat? Dan is Hix niet de optie voor jou. Elke week lanceren wij namelijk een update met nieuwe ontwikkelingen. Soms zal je daar niks van merken, andere keren maakt het jouw werk nóg makkelijker. 

5. Je wil geen aangewezen contactpersoon voor je onboarding

Tijdens het implementatieproces van nieuwe software loop je áltijd tegen wat vragen aan. Vind jij het fijn om iedere keer jouw verhaal opnieuw te moeten ophangen tegen een andere medewerker van jouw softwarepartner? Dan kies je beter niet voor Hix. Bij ons krijg je namelijk één vast aanspreekpunt dat jou tijdens je hele onboarding begeleidt. 

6. Het gemak van jouw klanten maakt je niet uit

Met Hix Docs betalen jouw klanten hun aangiften gemakkelijk via iDEAL, met Questions stroomlijn je de communicatie en met Login hoeven ze niet stééds opnieuw in te loggen. Maar maak jij je niet druk om het gemak waarmee jouw klanten werken? Dan is dit dus ook geen reden om te kiezen voor onze modules. 

7. Je wil een alles-in-één-oplossing

Hix is een communicatieplatform waarmee jij het contact met jouw klanten stroomlijnt. Wat we níét zijn, is bijvoorbeeld een CRM-pakket. Dus ben jij op zoek naar een all-in-one-oplossing? Dan zijn wij niet de match voor jou.  

Tip: Lees hier waarom wij géén best of suite-oplossing zijn.  

8. Je hoeft geen inspraak in ontwikkelingen

Ben jij niet geïnteresseerd in updates en verbeteringen van jouw softwarepakket? Of ben jij simpelweg te druk om je mening te delen? Dan hoef je niet voor Hix te kiezen. Wij hechten namelijk waarde aan de mening van onze klanten en organiseren daarom regelmatig DenkTanks, waarin we eerlijke feedback vragen op onze software. 

9. Je wil geen onafhankelijke partij

Voel jij je veilig bij een grote softwarereus? Ook al heeft die waarschijnlijk héle andere belangen dan jijzelf? Ook dan kies je beter voor een andere partij. Wij zijn namelijk helemaal onafhankelijk.  

10. Je zit niet te wachten op eerlijk advies

Bij Hix geloven we in gratis, eerlijk advies. Soms betekent dat ook dat we je een “nee” verkopen. Kan jij daar niet tegen en heb je liever een partij die overal “ja” en “amen” op zegt, ook al betekent dit dat je later tegen verborgen gebreken aanloopt? Kies dan liever voor een van onze concurrenten.  

Slimmer werken?

Herken jij je in geen van de bovenstaande afraders? Dan ben jij precies die moderne, vooruitstrevende accountant waarmee wij graag samenwerken. Aarzel dus niet en vraag gelijk jouw demo aan 

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?