Artikel

Release Notes | Mei 2024

Hix publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd

Hix Algemeen

Alure on Premise CRM instelling

Wanneer je Alure on Premise gebruikt als CRM systeem haalde we voorheen altijd alle bedrijven op. Maar nu hebben we een instelling gemaakt waarbij je aan kan geven welke relatietypes je wel en niet op wilt halen. Hierdoor kan je makkelijker een selectie maken tussen klanten die wel en niet in Hix moeten komen.

Hix Docs

Punten in aangifte aantallen

Bij de handmatige aangiftes in Hix hebben we nu punten toegevoegd voor de duizendtallen. Dit maakt het makkelijker om aangiftes met veel grote bedragen in te voeren.

Uitbreiding dividendbelasting

We hebben de dividendbelasting uitgebreid. Sectie 3 is nu ook beschikbaar om in te vullen.

Uitbreiding upload types

In de handmatige taken service kan je zelf upload types maken. Voorheen was het alleen mogelijk om PDF bestanden toe te voegen in deze upload types maar nu kun je ook kiezen voor een XBRL bestand.

Hix Questions

10 bestanden uploaden ipv 5 in vragenlijst

Wanneer je een vraag stelt binnen een vragenlijst aan je klant kan de klant hierop reageren door een aantal bestanden te uploaden. Eerst zat hier een maximum op van 5 bestanden die een grote mochten hebben van maximaal 10mb. Je kan nu 10 bestanden uploaden in plaats van 5 waardoor het makkelijk word voor de klant om alle bestanden te uploaden bij 1 gestelde vraag.

Variaties op eigen templates

Bij de template service hebben we nu een nieuwe functionaliteit. Je kan namelijk variaties maken op je eigen gemaakte template. Als je nu een nieuw template aanmaakt kan je onder de ‘standaard templates’ ook kiezen voor je eigen templates en daar een nieuwe variatie op maken.

ZIP bestand van template vragen en antwoorden

Bij de vraagposten module is het nu mogelijk om een download te krijgen van een template met alle vragen en antwoorden erin. Zo kan je vragenlijsten makkelijker opslaan. Je krijgt dan een ZIP bestand met daarin de vragen en antwoorden en alle bijbehorende documenten.

Tussentijds antwoorden inzien

Voorheen kon je in een voortgang balk zien hoever je klanten waren met het invullen van een vragenlijst maar was het nog niet mogelijk hun opgeslagen antwoorden in te zien. Dit hebben we nu aangepast. Wanneer een klant een vragenlijst voor de helft heeft ingevuld en de lijst opslaat dan kan je nu al de antwoorden inzien en de bestanden downloaden.

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?