Artikel

7 feiten en fabels over Hix die je écht moet weten

Of je nou al jaren klant bij ons bent, of je hebt ons pas net leren kennen – er gaan nogal wat geruchten over ons rond. Sommige positief, sommige wat minder. Sommige waar en andere raken kant nog wal. Daarom zetten we vandaag zeven veelgehoorde feiten en fabels voor je op een rij!  

1. De naam ‘Hix’ staat voor ‘The Human X-perience 

Dit is een fabel! Hoewel onze allereerste live-event in 2023 de naam ‘Accountancy: The Human X-perience’ droeg, is dat niet waar onze naam voor staat. Eigenlijk is dit een kip en ei-verhaal. Eerst kwam namelijk de naam Hix. Pas daarna zetten we het event op poten.  

Het doel van die dag was om accountants te laten zien dat software hen juist helpt om op een nóg persoonlijkere manier met hun klanten om te gaan. En om toch een knipoog naar die nieuwe naam te maken, besloten we ‘Human Experience’ in te korten naar ‘X-perience’. 

2. Onze salesmensen hebben één doel voor ogen: verkopen 

Ben je al klant bij ons? Dan hopen we dat je zelf ook hebt ervaren dat dit een fabel is. Natuurlijk vinden we het leuk als onze modules aansluiten op jouw wensen en eisen. Maar is dit niet het geval? Dan verwijzen we je met alle liefde door naar een concullega die wél past bij jouw kantoor.  

Ons uitgangspunt is namelijk om jou en je klanten verder te helpen. En tja, je opzadelen met software die niet bij je past (of niet doet wat ‘ie belooft) daar wordt niemand beter van toch?  

3. Hix is een internationaal bedrijf 

Hoewel de meeste Hix-ers gezellig op ons kantoor in Gouda werken, geldt dat niet voor ons héle team. In Porto, Portugal, vind je namelijk onze salescollega Barry en een deel van onze developers. Vanuit daar zorgen zij ervoor dat jouw software altijd up-and-running is. Dit is dus een feit: Hix is internationaal! 

4. We gaan meer live-events organiseren 

We benoemden hem net al even: ons event ‘Accountancy: the Human X-perience‘. Volgen er meer van dit soort innovatieve dagen? Jazeker! We zijn ons event van dit jaar, het Hixtival op 28 november, al volop aan het organiseren, dus dit is een feit. Meer weten? Houd ons dan in de gaten, we delen hier binnenkort meer over!  

5. Met Hix kun je alleen makkelijk en veilig inloggen 

Deze mag je zo opsturen naar de fabeltjeskrant, want dit is al láng niet meer waar. Waar we ooit begonnen met onze Single Sign-on oplossing (Hix Login), hebben we dat aanbod inmiddels uitgebreid met Hix Docs, Hix Questions én Hix Signing 

Of daar binnenkort nog meer oplossingen bij komen? Nee. Dít is wat we goed kunnen, dus voorlopig houden we het hierbij. En voor alles wat we niet doen, bouwen we gewoon een ijzersterke koppeling voor je. 

6. Wij houden van wintersporten 

Ik wintersport, jij wintersport, wij wintersporten. Dit is een feit! Afgelopen februari vond je het hele Team Hix namelijk op de pistes – of bij de après ski. Compleet met Hix-sokken, -mutsen en -handschoenen.  

7. We hebben een supportafdeling van 20 man 

Gefopt! Dit is een fabel. Maar het voelt wel alsof we een enorme supportafdeling hebben, hè? Toch wordt deze enkel bemand door Daniëlle – net als de chat op onze website, trouwens!  

Laten we kennismaken 

Maak je nog geen gebruik van onze oplossingen? Dan lijkt ons dit een mooi moment om verder kennis te maken. Wij hebben namelijk net al een hoop over onszelf verteld, maar we willen jou óók graag beter leren kennen. Neem je snel contact op?  

 

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

beeld – 95

Release Notes | April 2024

beeld – 89

Release Notes | Maart 2024

In dit blog maken we korte metten met zeven bekende feiten én fabels over ons bedrijf.

7 feiten en fabels over Hix die je écht moet weten

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?