Artikel

SecureLogin is ISO27001 gecertificeerd

SecureLogin is ISO27001 gecertificeerd.

TuV NederlandMet deze certificering laten we zien dat informatiebeveiliging onze hoogste prioriteit heeft. De afgelopen periode deelden we al informatie over de opzet van onze ISO certificering en deelden we enkele misverstanden. In deze laatste blogpost blikken we terug op de auditperiode, voor het behalen van ons ISO27001:2017 certificaat.

De auditdagen

Na enkele maanden voorbereiding vond onze eerste ISO27001 audit plaats in juli 2019. Tijdens deze dagen is er gekeken naar elk aspect van de richtlijn. Allereerst is er teruggeblikt op onze planning voor dit proces. Wat zijn de doelstellingen van SecureLogin en hoe willen we dit bereiken. Vervolgens werden de werkwijze beoordeeld, en gecontroleerd of de documentatie op orde is. Daarnaast is er uitgebreid aandacht besteed aan de daadwerkelijke implementatie van alle documentatie. Hierbij is gesproken met medewerkers en uitgebreid gekeken naar onze systeembeveiliging.

Het certificaat

Met het certificaat, afgegeven door TÜV Nederland, voldoet SecureLogin aan de ISO27001:2017 richtlijn.

ISO27001 gaat over informatiebeveiliging. Het laat zien dat SecureLogin haar processen en management systeem goed heeft ingericht. Hierbij wordt gekeken naar alle aspecten van het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan beleid, management, human resources, toegangsrestricties, leveranciers maar ook fysieke beveiliging.

De toekomst

Met haar ISO certificering heeft SecureLogin bevestigd SecureLogin als vertrouwde en veilige partner voor administratie- en accountantskantoren. De komende jaren zal SecureLogin zich continue blijven inzetten om haar informatiebeveiliging nog beter te maken. In dit proces wordt er jaarlijks een her-audit afgenomen, ter bevestiging van het certificaat. Zelf ervaren hoe veilig en gemakkelijk SecureLogin werkt? Probeer het eens uit, nu 14 dagen gratis.

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

Jouw accountantskantoor heeft een sterk fundament nodig, anders kun je niet bouwen aan jouw toekomst. Hoe dat fundament eruitziet? Ontdek het hier.

Het krakende fundament van jouw accountantskantoor

240419_hix_klantenadviseren_web_v1@2x

The future is coming (and you’re not ready)

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?