Artikel

Release notes – 9 april 2021

SecureLogin publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die deze week (week 14) zijn toegevoegd.

Single Sign On

Nieuwe widgets:

 • WKRD
 • OnView
 • WE-ID Ketenmachtigingen
 • MyPE
 • Dation Dashboard

Updates:

 • Storecove bijgewerkt naar de nieuwe URL
 • 2FA integratie Pensioenfonds Detailhandel toegevoegd
 • Fiscaal Gemak aangepast naar de nieuwe URL’s
 • Boekhoud Gemak URL aangepast
 • Werknemers Pensioen ASR bijgewerkt
 • Mijn Belastingdienst EH zakelijk bijgewerkt
 • Mijn Amersfoortse (werkgevers) bijgewerkt
 • AFM URL aangepast

Zichtbaarheid wachtwoorden:

Wanneer je in SecureLogin een wachtwoord hebt opgeslagen, dan kan je deze niet meer teruglezen. Dit is erg veilig, maar niet in alle gevallen handig. Daarom hebben we op veler verzoek toegevoegd dat de omgevingsbeheerder per widget kan bepalen of de wachtwoorden gekopieerd mogen worden vanuit de widgetinstellingen. Dit geldt alleen voor wachtwoorden waar de gebruiker ook zelf het recht heeft om deze aan te passen. We raden aan dit alleen te gebruiken als het noodzakelijk is, en weer uit te zetten zodra het niet langer nodig is.

Aangiftes en documenten

Loonbelasting Exact Online:

De koppeling met Exact Online is uitgebreid. Naast btw- en ICP aangiftes kunnen we nu ook de loonbelasting ophalen. In de voorkeuren van de service kun je aangeven of je deze wil ophalen, en voor welke periode. Uiteraard kunnen de klanten ook deze aangiftes betalen met iDEAL

PDF ondertekening:

Kort geleden hebben we PDF ondertekening gelanceerd. Hiermee kun je een PDF document geavanceerd laten ondertekenen door de klantgebruiker(s). Sinds deze week is het ook mogelijk om de PDF eerst te laten ondertekenen door één of meerdere collega’s, alvorens het document naar de klantgebruiker(s) wordt gestuurd.

ICP upload vanuit Excel:

In SecureLogin kun je handmatig een ICP aangifte aanmaken. Naast het invulformulier in de applicatie zelf, is het nu ook mogelijk de ICP data te uploaden vanuit een Excel bestand. Op de pagina waar je de ICP aanmaakt is een template beschikbaar, welke je kunt vullen, en vervolgens kunt uploaden.

Groepen toevoegen aan een bedrijf:

Wanneer je een bedrijf aanmaakt, dan koppel je daar collega’s en klantgebruikers aan. In sommige gevallen wil je wellicht meerdere collega’s toevoegen aan het bedrijf. Om dit te versimpelen, kun je nu naast losse gebruikers, ook een hele groep direct aan een bedrijf koppelen. Bij de verbonden gebruikers bij een bedrijf kies je dan voor het tabje ‘groep’ en kies je de gewenste groep(en).

Vraagposten

De pilot voor onze Vraagposten module is in volle gang. We ontvangen veel reacties van de kantoren die deelnemen aan deze pilot. Momenteel verwerken we alle ontvangen feedback, en hebben we de eerste verbeteringen en wensen doorgevoerd. Wanneer alle feedback is verzamelt en verwerkt volgt een nieuwe release waarin deze module voor iedereen beschikbaar wordt gesteld. Uiteraard melden we ons wanneer het zover is.

Heb je vragen over de nieuwe functionaliteiten of wil je graag ergens een demo van zien? Neem contact op met support@securelogin.nu

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

beeld – 95

Release Notes | April 2024

beeld – 89

Release Notes | Maart 2024

In dit blog maken we korte metten met zeven bekende feiten én fabels over ons bedrijf.

7 feiten en fabels over Hix die je écht moet weten

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?