Artikel

Hoe je ongemerkt je klanten frustreert

Waarom jij je klanten frustreert

Waarschijnlijk omdat het al jaren zo gaat heb je het niet echt meer door, maar  de kans is groot dat je toch een deel van jouw klanten frustreert met het inlogproces. Tijd om dit te veranderen, en wij hebben de oplossing voor je!

Hoe je nieuwe klanten frustreert

Wanneer een nieuwe klant zich aanmeldt bij jouw kantoor wordt deze direct “overspoeld” met allerlei activatie e-mails, inlogpagina’s, kantoorcodes en uiteraard nieuwe wachtwoorden. Vergeet niet, jouw klant heeft al ontelbaar veel wachtwoorden, en zojuist heb jij daar weer een paar aan toegevoegd.

Hoe je bestaande klanten frustreert

Niet alleen nieuwe klanten maar ook bestaande klanten raken gefrustreerd door het toenemend aantal online applicaties. Zeker voor applicaties waar zij weinig inloggen is de kans groot dat zij de inlogpagina, kantoorcode of het wachtwoord niet meer weten. En als ze het wachtwoord wel nog weten, denk je dat deze veilig en uniek is?

Kortom, ook jouw bestaande klanten worden gefrustreerd door het toenemend aantal wachtwoorden.

Frustratie van de klant is ook jouw frustratie

Wanneer ze niet meer weten waar en hoe ze moeten inloggen, wie gaan ze dan benaderen? Precies! Jij bent immers de enige die hen kan helpen.

Het beschikbaar stellen van een SecureLogin omgeving voor jouw klanten zorgt niet alleen voor meer veiligheid en minder frustraties bij jouw klant. Het levert ook jou veel tijdwinst op.Ben je benieuwd hoe SecureLogin jouw medewerkers en klanten in de praktijk kan helpen? Probeer het eens uit, nu 14 dagen gratis.

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

Jouw accountantskantoor heeft een sterk fundament nodig, anders kun je niet bouwen aan jouw toekomst. Hoe dat fundament eruitziet? Ontdek het hier.

Het krakende fundament van jouw accountantskantoor

240419_hix_klantenadviseren_web_v1@2x

The future is coming (and you’re not ready)

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?