Artikel

SecureLogin & Loket.nl

Veilig inloggen bij Loket.nl met SecureLogin

Je gebruikt op dit moment Loket.nl, maar naast deze salaristool hebben jij en je collega’s waarschijnlijk veel meer wachtwoorden. Hoe zorg je ervoor dat jij grip houdt op het veilig inloggen op jouw kantoor en bij collega’s? Gebruik je SecureLogin al? Bekijk dan hier hoe je Loket.nl kan instellen.
Volgens recent onderzoek weet 91% dat het onveilig is om hetzelfde wachtwoord te gebruiken voor meerdere online applicaties, toch geeft 61% aan dit wel te doen.

Een populaire oplossing voor dit probleem is Single Sign-on (SSO). Dit is een veilige manier om voor verschillende applicaties sterk afwijkende en veilige wachtwoorden te gebruiken, zonder dat je deze hoeft te onthouden. Meer weten over SSO? Lees verder in onze blogpost. Met SecureLogin heb jij als kantoorhouder de mogelijkheid om volledige controle te houden over inloggen bij de medewerkers. ­­­Zo wordt het voor jou mogelijk om ervoor te zorgen dat je collega’s veilig kunnen inloggen bij Loket.nl en jullie andere applicaties.

Binnen jouw persoonlijke dashboard stel je eenmalig je inloggegevens in, daarna kan je bij meer dan 250 met één klik inloggen. Dagelijks veilig inloggen via een dashboard bij al jouw applicaties” Jij houdt volledige grip over de toegang van medewerkers. Zo kan instellen dat 2FA (bijvoorbeeld met Authenticator) gebruikt moet worden. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om toegang voor stagiaires tot alleen jouw kantoor te beperken met IP restricties. Meer weten? Neem contact op met een van onze consultants, wij helpen je graag om SecureLogin aan te passen op jouw wensen.

Ervaar het gemak van SecureLogin

  • Meer dan 200 koppelingen inbegrepen
  • Volledig te personaliseren
  • Veilig met tweetraps authenticatie
  • IP whitelisting mogelijk
  • Stuur notificaties naar je gebruikers

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?