Artikel

Release notes – 3 november 2021

SecureLogin publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd.

Single Sign On

Nieuwe widgets

 • BIZ Platform (nieuw)
 • Hypotheek bond
 • WordPress
 • Yesiken
 • Duopact
 • Mijn Pensioenadministratie EH
 • FinWizer
 • KNH Verzekeringen
 • Pensioenfonds Mitt EH
 • Qwoater

Updates

 • 2FA integratie voor Mollie toegevoegd
 • TOTP (2FA integratie) wordt nu weergegeven als icoon in de widget. Indien je deze wil kopiëren, klik je op het slotje, daarna verschijnt de code. Klik op de code om te kopiëren.

Aangiftes en documenten

Filteren op jaar

De aangiftes en documenten kun je nu filteren op jaar in het gebruikersportaal. Standaard is het huidige jaar geselecteerd. Hiermee blijft de lijst korter en overzichtelijker.

Veranderen titel PDF-taak

Wanneer je een PDF uploadt in SecureLogin, om te verzenden naar de klant, gebruiken we de naam van de PDF als titel van de taak. Je kunt deze nu aanpassen. Zodra je de taak hebt aangemaakt, zie je een icoon van een pen achter de titel staan. Door hierop te klikken, of door dubbelklikken op de titel, kun je deze aanpassen. De klant ziet deze titel dan ook in de mail.

Instellen permissies specifieke bestandstypen op bedrijfsniveau

Wanneer je bij de Handmatige Taken zelf bestandstypen definieert, kun je de permissies nu ook per bedrijf instellen (goedkeuren, informeren of niets). Je vindt deze instellingen bij het bedrijf, onder de permissies voor de identifiers.

Update ondertekening door klant

Wanneer de klant moet ondertekenen, laten we nu in de tekst boven het document ook zien waar er getekend dient te worden. Hier kan de klant ook op klikken, en wordt daarmee direct naar de plek geleid waar de handtekening of stempel geplaatst dient te worden. Vooral wanneer er op meerdere pagina’s getekend moet worden, is het met deze functionaliteit een stuk duidelijker voor de klant.

Grafieken btw-aangiftes

Wanneer de klant de btw-aangifte opent, tonen we nu een aantal handige grafieken. Deze tonen in één oogopslag het te ontvangen- of te betalen bedrag, en laten de totalen uit de vorige perioden zien. Uiteraard kunnen de klanten ook de gehele aangifte nog bekijken. We zijn voornemens om dergelijke grafieken in de toekomst ook te voegen voor andere aangifte stromen.

Suppleties 

Vanaf nu ondersteunen we suppleties tot 5 jaar terug. Dit was voorheen tot 2 jaar terug.

Upload limiet

Het is nu mogelijk om bestanden te uploaden tot 4MB, dit was voorheen 2MB

Vraagposten

Templates

De afgelopen weken hebben we gewerkt aan een veelgevraagde feature, daarom zijn we ook verheugd te melden dat het vanaf heden mogelijk is om templates aan te maken in SecureLogin. Dit zijn vragenlijsten (PBCL) die je zelf kan samenstellen en vervolgens kan sturen naar één of meerdere klanten. Superhandig voor terugkerende vragen, zoals bijvoorbeeld het uitvragen van informatie voor de IB-aangifte. Beheerders kunnen de templates aanmaken en bewerken in het beheerdersportaal, en vervolgens kunnen deze worden toegevoegd bij de Vraagposten aan de lijst van de te stellen vragen. De klant ontvangt deze dan bij het eerstvolgende mail moment, of direct wanneer je op de verstuur knop klikt.

Handmatige vragen

Het is nu ook mogelijk om vanuit SecureLogin een ‘overige’ vraag toe te voegen aan de lijst van de te stellen vragen. Dit kan elke willekeurige vraag zijn die je aan je klant wil stellen. Je kunt hier zowel een bijlage meesturen, als een bijlage opvragen. De klant ontvangt deze vraag tezamen met de andere vragen. Om dit te gebruiken heb je de Handmatige Vragen service nodig. Vervolgens zie je in het gebruikersportaal de categorie ‘Overig’ verschijnen, waar je een vraag kan aanmaken door op de + te klikken.

Heb je vragen over onze nieuwe functionaliteiten of wil je graag een demo? Neem contact op met support@securelogin.nu

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?