Artikel

Release notes – 4 oktober 2021

SecureLogin publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd.

Single Sign On

Nieuwe widgets:

  • X-Portal
  • Secure File Sync

Updates:

  • RB Fiscaal Kennis Platform bijgewerkt
  • Dapas DCM bijgewerkt
  • Exact Online bijgewerkt naar nieuwe loginpagina

Wachtwoorden kopiëren als beheerder

Het is vanaf heden mogelijk om de wachtwoorden die ingesteld staan op account- of groepsniveau, te kopiëren als beheerder. Dit kan handig zijn, wanneer er bijvoorbeeld een wachtwoord vervangen moet worden. Deze optie staat standaard uit, en kan ingeschakeld worden bij de beveiligingsinstellingen in het beheerdersportaal. We raden aan deze functionaliteit weer uit te zetten zodra er geen toegang tot de wachtwoorden meer nodig is.

Aangiftes en documenten

Bijlages toevoegen aan een taak

Je kunt nu aan elke taak maximaal 2 bijlages toevoegen. Deze bijlages zijn optioneel.  Denk hierbij aan bijvoorbeeld een begeleidend schrijven of notulen bij de jaarrekening. Boven de samenvatting van de taak zie je nu een + icoon om deze bestanden toe te voegen. Deze bijlages kunnen indien gewenst ook ondertekend worden, door zowel een collega als klant.

Permissies toekennen aan upload types

In onze vorige release notes heb je al kunnen lezen dat je nu upload types kan aanmaken, zie release notes 9 augustus. Je kunt nu per upload type ook standaard permissies instellen (goedkeuren/informeren). Je doet dit in het beheerdersportaal bij de handmatige taken service.

Ongekoppelde bestanden

Wanneer je een ongekoppeld bestand hebt, laten we nu ook de naam van het bedrijf of persoon zien, zodat je deze makkelijker kan koppelen.

Vraagposten

Markeren als dringend

Je kunt een vraag markeren als dringend. Dit was reeds mogelijk, maar hebben we nu duidelijker gemaakt. Je selecteert nu de vraag of vragen en klikt daarna op de knop ‘Markeren als dringend’. De knop ‘versturen’ verstuurt de e-mail met de vragen. Deze kun je gebruiken als je de mail sneller wil sturen dan het volgende automatische mail moment.

Vraagposten bankmutaties Exact

Het is nu ook mogelijk om vragen te stellen vanuit de bankmutaties in Exact Online. Deze functionaliteit is toegevoegd in de laatste versie van de browser extensie (1.5.13)

Heb je vragen over onze nieuwe functionaliteiten of wil je graag een demo? Neem contact op met support@securelogin.nu

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?