Artikel

Release notes | 8 augustus 2022

Hix publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd.

Hix Login

 Nieuwe widgets

  • Pensioenfonds voor huisartsen
  • Mulderij en Partners taken
  • e-Captain
  • TwinQ VvE Software
  • Parkmobile
  • Max ICT

Hix Docs

Automatische berekening btw bij handmatige aangifte

Bij de aanmaak van een handmatige btw-aangifte in Hix wordt vanaf nu ook automatisch de BTW berekend voor 4a en 4b. Dit gebeurde al voor 1a en 1b. De BTW wordt berekend zodra de periode aan de linkerkant is ingevuld.

Voorkeuren voor synchroniseren prospects in Auditcase

Wanneer je gebruik maakt van de AuditCase CRM sync, kan je vanaf nu bij voorkeuren in de AuditCase service selecteren of je prospects wel of niet wilt synchroniseren. Deze staat standaard op uit, maar kan hier aangezet worden waardoor dit wel gesynchroniseerd wordt. De keuze of dit wel of niet gebeurt kan je dus aangeven.

Uitbreiding Hyarchis DMS service

Bij het instellen van de Hyarchis DMS service kun je nu zelf de juiste API URL kiezen (afhankelijk) van je inlog URL. Voorheen lukte het niet iedereen om deze service goed in te richten, dit zal nu wel lukken. Weet je niet zeker welke API URL je in moet stellen, neem dan contact op.

Notificaties via algemene instellingen

De notificaties en mails die er worden gestuurd over aangiftes en documenten, zijn nu geheel afgestemd op datgene wat er ingesteld is binnen de algemene instellingen (in de afgelopen weken zaten er af en toe wat dubbelingen in). We hebben hier standaard ingesteld wat je voorheen al had, maar dat kun je nu volledig naar eigen smaak inrichten. Zie deze instructie voor verdere uitleg.

Hix Questions

Notificatie instellingen voor Hix Questions

Voor Hix Questions is het nu mogelijk om de notificaties ook zelf in te richten. Je kan notificaties instellen voor vragen die zijn aangemaakt, vragen die wachten op antwoord en voltooide vragen. Bekijk de instructie voor uitleg over hoe je dit kan instellen.

Overig

Veranderen gebruikersnaam

Als een e-mailadres van een klantgebruiker die alleen via e-mail goedkeurt aangepast wordt, wordt de gebruikersnaam nu ook automatisch veranderd. Deze past zich dus nu automatisch aan, aan de hand van het e-mailadres. Voor gebruikers die ook inloggen op Hix Login wordt de gebruikersnaam uit veiligheidsoverwegingen niet automatisch aangepast bij wijzigen e-mailadres. Indien je voor deze gebruikers de gebruikersnaam aangepast wil hebben, neem dan contact met ons op via support@hellohix.com.

 

Heb je vragen over onze nieuwe functionaliteiten of wil je graag een demo? Neem contact op met support@hellohix.com.

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?