Artikel

Release notes 16 | september 2022

Hix publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd.

Hix Login

Nieuwe widgets

 • PayPal
 • Het AOV Portaal
 • Mijn ondernemersvangnet
 • Werkgeversportaal PMA
 • MPL Alarmcentrale Beheer
 • SAA Extranet
 • Lastpass
 • KPN Een Portaal
 • Magento
 • AutomaaT GO
 • Asista
 • Learned.io
 • IND Portaal Zakelijk EH
 • Mijn RvR

Hix Docs

Dossier

Hix heeft nu een eigen dossier functionaliteit, waarmee het mogelijk is de klant stukken in het dossier te laten raadplegen. Alle voltooide taken komen automatisch in het dossier, en daarnaast kun je ook zelf mapjes en bestanden aanmaken, en bestanden die via file upload zijn binnengekomen in het dossier plaatsen. Bekijk dit filmpje hoe het werkt vanuit het kantoor, en dit filmpje om meer te weten over hoe de klantgebruiker het dossier ziet.

Uitbreiding Simplicate service

We hebben de Simplicate service verder uitgebreid. We synchroniseren nu ook de alle belastingnummers, en vanaf volgende week kun je er ook voor kiezen om de particulieren te synchroniseren ten behoeve van de IB-aangifte.

Verbeteringen voor ondertekenen

Wanneer een klant of collega stukken ondertekende via Hix, was het niet altijd duidelijk op welke plekken er getekend diende te worden. Dit hebben we aangepakt door nu middels icoontjes te tonen of een handtekening nog geplaatst moet worden, of al ingevuld is. Zo zie je in één oogopslag of het ondertekenen gereed is. Daarnaast hebben we de knop om het ondertekenen te bevestigen nu ook boven het document zichtbaar gemaakt, zodat je hiervoor niet meer hoeft te scrollen.

Handmatige btw/suppletie aanpassen

Het is vanaf nu mogelijk om een handmatig aangemaakte btw of suppletie nog aan te passen. Erg handig wanneer je een foutje hebt gemaakt, of wanneer de klant de aangifte afkeurt en er nog aanpassingen nodig zijn. Bekijk dit uitlegfilmpje voor meer informatie.

Actieve synchronisatie tussen groepen en bedrijven

Je kunt vanaf nu ook bedrijven toevoegen aan groepen. Hiermee krijgt ieder lid van die groep automatisch toegang tot al deze bedrijven. Super handig als je werkt met meerdere teams of vestigingen. Dit is een actieve synchronisatie, dus wanneer je een bedrijf weghaalt, dan gaat dit bedrijf ook weg bij de leden in de groep. Als er een nieuwe collega begint, kun je deze op deze manier direct een hele set aan bedrijven toekennen. Bekijk dit filmpje voor verdere uitleg.

Informatie ondertekenaars toegevoegd aan statusoverzicht

Het statusoverzicht voor aangiftes en documenten is uitgebreid met informatie over ondertekeningen. Je kunt nu direct zien hoeveel handtekeningen er zijn, en hoeveel daarvan er al geplaatst zijn.

Mail bij ondertekening door collega

Wanneer je als collega een stuk moet ondertekenen in Hix, krijg je hier nu ook een mailtje over. De enige uitzondering is wanneer je handtekening voor jezelf hebt toegevoegd.

Hix Questions

Uitbreidingen Twinfield

Voor Hix Questions in Twinfield hebben we twee mooie uitbreidingen kunnen realiseren. Vraagposten is nu ook te vinden in de nieuwe Bankmodule bij de uit te zoeken posten, en daarnaast halen we de ook de Basecone URL op bij het aanmaken van een vraag in Twinfield. Dit laatste werkt uiteraard alleen als je Basecone aan Twinfield hebt gekoppeld, waardoor de Basecone URL’s verschijnen in Twinfield. De klantgebruiker kan de factuur dan zien bij de vraag, waardoor ze veel meer informatie hebben dan voorheen.

Heb je vragen over onze nieuwe functionaliteiten of wil je graag een demo? Neem dan contact met ons op. 

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?