Artikel

Hoe CBEE het administratiekantoor van de toekomst wordt dankzij het gebruik van Hix

CBEE Clever is een administratie- en advieskantoor in Groningen, bestaande uit een team van jonge ambitieuze mensen. Samen geloven zij in één ding: de kracht van slimme oplossingen. Elke dag werken zij samen met hun klanten aan de toekomst van hun bedrijf. Door de kennis en ervaring van CBEE op het gebied van diverse software-applicaties en de drive om slimmer te werken dan haar concurrenten, is CBEE een uitstekende partner voor ondernemers.

Sasja Wind is Junior Controller bij CBEE Clever, een van de drie takken van CBEE – Smart People. Sasja weet als geen ander dat de financiële administratie een pijnpunt is voor de meerderheid van ondernemers. Door proactief te werken en goed mee te denken met haar klanten, zorgt Sasja er met haar collega’s voor dat ondernemers gerichter aan de slag kunnen.

“Mijn collega’s en ik halen energie uit een up-to-date administratie, zodat wij proactief met de klant mee kunnen denken zodat zij betere resultaten kunnen behalen”, vertelt Sasja.

De juiste functionaliteit op het juiste moment

CBEE werkt al een lange tijd met Hix. Zo laten ze ondernemers inloggen om benodigde bestanden te uploaden of gegevens aan te leveren. Daarnaast hebben ondernemers realtime inzicht in hun cijfers. Toch kampten Sasja en haar collega’s met een probleem. Ze waren veel tijd kwijt rondom de communicatie van de btw-aangiftes en het opvragen van ontbrekende gegevens.

“Communicatie omtrent de btw aangifte kostte ons altijd veel tijd. We waren altijd in de weer met het opvragen van ontbrekende facturen of gegevens”, vertelt Sasja. “Mark, onze Customer Success Manager vanuit Hix, benaderde ons toevallig over nieuwe functies die Hix op dat moment lanceerde. Het kwam als geroepen”, lacht Sasja.

Met een geautomatiseerde mail brengt CBEE Clever haar ondernemers op een laagdrempelige manier op de hoogte van een document dat gecontroleerd moet worden, of de belastingaangifte die klaarstaat. Via een iDEAL knop in de mail, betalen ondernemers met een druk op de knop hun aangiftes.

“Het betalen van de btw-aangifte gaat nu makkelijk. Dankzij de mogelijkheid om een herinnering te sturen, zal geen van onze klanten dit nu nog vergeten.”

Professionaliseren, automatiseren en het maximale eruit halen

CBEE professionaliseert graag. Wanneer er een mogelijkheid komt om efficiënter te werk te gaan, grijpen Sasja en haar collega’s dat met beide handen aan. “We willen altijd het maximale uit de systemen blijven halen. Daar waar CBEE het proces kan automatiseren, zullen we dat ook doen”, vertelt Sasja

Naast de mogelijkheid om aangiftes te delen, gebruiken Sasja en haar collega’s sinds kort ook Hix Questions.

De nieuwe functionaliteiten zorgen ervoor dat CBEE nog efficiënter te werk kan gaan. Ontbrekende gegevens worden met een druk op de knop opgevraagd dankzij Hix Questions. CBEE heeft door de inzet van deze oplossing veel positieve reacties gekregen van haar klanten. “Onze klanten geven aan dat deze nieuwe manier van werken veel makkelijker en overzichtelijker werkt. Dat is niet alleen prettig voor hen, maar ook voor ons omdat wij nu efficiënter met onze tijd om kunnen gaan. Daarnaast houden we meer tijd over voor persoonlijke aandacht.”

Administratie- en advieskantoor van de toekomst

Door zo veel mogelijk te professionaliseren en jonge, ervaren financials aan te nemen, is CBEE hard op weg om het administratie- en advieskantoor van de toekomst te worden. CBEE volgt altijd de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van systemen, zodat ze het maximale uit hun werk kunnen halen. Automatisering speelt daarbij een belangrijke rol, want op die manier houdt CBEE tijd over om haar klanten te helpen met groeien en successen behalen.

“Het is voor ons essentieel om ons te blijven ontwikkelen: daarmee willen we grotere klanten kunnen blijven bedienen en nóg betere service verlenen. Het is leuk om te zien dat de oplossingen van Hix ons daarbij helpen. De oplossingen zijn vrij nieuw, dus we zien elke week een nieuwe functie tevoorschijn komen. Daarnaast is er altijd ruimte voor feedback, dat helpt ons én Hix om doelen te behalen”, sluit Sasja af.

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?