Artikel

Release notes | 3 maart 2023

Hix publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd:

Hix Login

Nieuwe widgets:

 • Admin Portal
 • Penneo
 • Accountants Academy
 • Nitro
 • Unlayer
 • Portabase
 • Track Software
 • MOCUitgevers
 • Mijn SEPAY
 • De arbodienst
 • SDU Taxvice Modellen
 • Omniplan
 • TEK
 • DeepL
 • Mijn NN Zakelijk EH
 • PW.
 • Back-it 365
 • You Sure

Algemeen

Email sjablonen

Er worden veel e-mails automatisch verstuurd vanuit het systeem. Deze standaard mails waren voorheen nog niet zelf aan te passen. Wij hebben er nu voor gezorgd dat omgevingsbeheerders alle mails kunnen personaliseren. Ook is het mogelijk om onderscheid te maken tussen e-mails die verstuurd worden naar klanten of naar collega’s. Om de e-mail sjablonen aan te passen kun je deze instructie volgen.

Hix Docs

Handmatige taak maken van een voorspelde aangifte

Wanneer er aangiftes gedaan worden in Hix onthoudt het systeem met welke regelmaat er aangiftes gedaan worden en op basis daarvan worden er voorspelde aangiftes gemaakt. Dit wordt automatisch gedaan door het systeem en deze voorspelde aangifte word vervangen door de aangifte die wij binnen krijgen vanuit een boekhoudpakket. Wanneer de aangiftes handmatig worden aangemaakt kun je nu direct vanuit het statusoverzicht die aangifte aanmaken. Super handig, want alle gegevens aan de rechterkant worden direct voor je ingevuld (btw-nummer, periode).

Hix Questions

Notitie veld bij vragen in vragenlijst

We hebben het nu mogelijk gemaakt om een generieke notitie te kunnen plaatsen bij een vraag in een template (vragenlijst). Hierin kan duidelijk worden gemaakt wat er precies van de klant wordt verwacht. Onder elke vraag staat er een ‘notitie toevoegen’ knop waarmee je het notieveld opent. Wanneer je in een template een notitie bij een vraag zet en het template opslaat zullen de notities blijven staan waardoor je dit maar 1 keer hoeft in te voeren. Daarnaast hebben we er voor gezorgd dat wanneer je een template toevoegt bij een bedrijf het systeem kijkt of dit template al eens is gebruikt bij dit bedrijf. Wanneer het template al eens is gebruikt voert het systeem automatisch de gegevens in die bekend zijn van de vorige keer.

Handmatige vragen voor alle categorieën

Naast de vraagposten services kan je ook handmatige vragen aanmaken. Deze handmatige vragen waren voorheen alleen mogelijk voor de categorie boekhouding en overig. Dit hebben we aangepast waardoor je nu handmatige vragen kan aanmaken voor alle categorieën.

Vragen doorsturen

Het is nu mogelijk voor klantgebruikers om vragen door te sturen, bijvoorbeeld naar collega’s. De collega kan de vraag openen en beantwoorden. Op deze manier is het voor klanten makkelijker om hun vragen door te sturen naar de juiste persoon en zij kunnen het dan zonder enig probleem weer terug sturen. De gebruiker die de vraag stuurt krijgt een melding als de vraag is doorgestuurd en naar wie. Niet alleen kan je de vragen doorsturen naar collega’s die ook een account hebben, je kan ze ook sturen naar een tijdelijke gebruiker. De persoon in kwestie heeft dan tijdelijke toegang tot de vraag om deze te beantwoorden.

Kopteksten tussen de vragenlijsten

Een vragenlijst kan best wel lang worden. Om het overzichtelijk te houden hebben we nu tussenkopjes die je kan kiezen om een selectie van een vragenlijst te scheiden van een ander onderdeel. Dit doe je door in het keuzevak type veld voor “header” te kiezen. In het vak veldnaam zet je de koptekst. Zo krijg je meer overzicht en kan je aangeven waar de vragen over gaan.

Ongekoppelde uploads

Wanneer er bestanden worden geüpload die niet door het systeem worden gekoppeld aan een bedrijf, komen ze bij de ongekoppelde uploads terecht. Deze bestanden kregen alleen de datum mee waarop ze zijn geüpload wat het erg onoverzichtelijk maakte. We hebben er nu voor gezorgd dat de namen van de bestanden zichtbaar worden wanneer je met de muis over het rij heen gaat. Zo kunnen de bestanden makkelijker gekoppeld worden aan het juiste bedrijf.

Heb je vragen over onze nieuwe functionaliteiten of wil je graag een demo? Neem contact op met onze support afdeling, zij helpen je graag verder.

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

hoe_kies_jij_de_beste_software-omslag

Hoe kies je de beste software voor jouw accountantskantoor?

beeld – 95

Release Notes | Februari 2024

Hixtival blogafbeelding

Hix presenteert: het Hixtival 

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?