Artikel

Release notes – 4 februari 2022

SecureLogin publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd.

Single Sign On

Nieuwe widgets

  • Alure Client Portal
  • 2Park
  • CTM
  • Belastingdienst Gegevensportaal
  • VHG
  • Solera EH
  • Turien & Co Werkgeversportaal
  • Mijn NS Zakelijk
  • PME Pensioen EH
  • Appreo

Aangiftes en documenten

Verbeteringen btw-grafieken voor klanten

In de grafieken voor de btw-aangiften welke de klanten te zien krijgen bij het bekijken van de aangiften, is het nu duidelijker of er betaald moet worden, of dat je geld terug krijgt.

Huidige periode loonbelasting

In de NMBRS en Exact service is het nu mogelijk om ook de aangiften voor de huidige periode op te halen. Dit vind je terug in de voorkeuren van de service. Waar je de op te halen periode aangeeft, zie je nu ook een switch als je ook de huidige periode wil ophalen.

Vraagposten

Nieuw! File upload service

Met de file upload service kunnen klanten nu op een gemakkelijke manier bestanden delen. Deze bestanden worden vervolgens gekoppeld aan een bedrijf en verschijnen bovenaan in bij de Vraagposten voor het betreffende bedrijf. Bij het installeren van de service zie je de URL waarop jouw klanten bestanden kunnen uploaden. Je kiest zelf voor welke bedrijven je de service aanzet, en of je ook onbekende mailadressen toestaat. De klanten krijgen na het uploaden een mail om te verifiëren, zodat we weten dat de bestanden echt van deze klant afkomstig zijn.

Uitbreidingen templates

De templates functionaliteit waarmee je vragenlijsten aanmaakt is verder uitgebreid. Bij het toevoegen van een vragenlijst aan een bedrijf, kun je nu een selectie maken van de vragen die je wil stellen aan deze specifieke klant. Uiteraard kun je ook nog steeds alle vragen uit de lijst stellen. Daarnaast kun je nu bij het toevoegen van de vragenlijst aan een klant een opmerkingen toevoegen per vraag. Hier kun je dus nog een specifieke toelichting geven op de vraag per klant.

Heb je vragen over onze nieuwe functionaliteiten of wil je graag een demo? Neem contact op met support@securelogin.nu

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

beeld – 95

Release Notes | April 2024

beeld – 89

Release Notes | Maart 2024

In dit blog maken we korte metten met zeven bekende feiten én fabels over ons bedrijf.

7 feiten en fabels over Hix die je écht moet weten

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?