Artikel

Release notes – 19 januari 2022

SecureLogin publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd.

Single Sign On

Nieuwe widgets

  • Söderberg & Partners
  • Hienfeld
  • PensioenBij
  • Krediet Service Center
  • Trusted Accountant
  • Dialog

Updates

  • 2FA voor Console toegevoegd aan de widget

Kopiëren van wachtwoorden

Er was reeds functionaliteit om per widget aan te geven of gebruikers persoonlijke wachtwoorden uit de widget mogen kopiëren. Deze functionaliteit is nu verder uitgebreid, zodat je ook per groep kunt kiezen of de leden een persoonlijk wachtwoord mogen kopiëren. Je vindt deze optie bij het wijzigen van een groepswidget.

Aangiftes en documenten

Voorspelde aangiftes verwijderen

We doen hard ons best om de aangiften die nog worden verwacht zo goed mogelijk te voorspellen, maar het komt wel eens voor dat er nog een verwachte aangifte in je statusoverzicht staat, waarvan je zeker weet dat deze niet meer gaat komen. Daarom kun je voorspelde aangiftes nu met het prullenbakje verwijderen uit het statusoverzicht.

Updates statusoverzicht

In het statusoverzicht kun je nu gemakkelijk per categorie alle filters uitzetten. Indien je wat specifiekere data wil zien, kun je hiermee sneller de juiste filters selecteren omdat je ze niet één voor één hoeft weg te klikken. Daarnaast hebben we de bestandstypes die je zelf aan kunt maken bij de handmatige taken service toegevoegd als filter, zodat je ook hierop kunt filteren.

Vraagposten

Templates naar DMS

Het is nu ook mogelijk om de antwoorden die je van een klant ontvangt op een gestuurde vragenlijst die vanuit templates is aangemaakt naar het DMS te verzenden. Dit werkt met de bestaande DMS services en is dus beschikbaar voor SharePoint, AuditCase en AFAS. De antwoorden worden verzameld in een PDF bestand, en samen met eventuele bijlagen in een ZIP bestand in het DMS geplaatst.

Frequentie handmatig

De Vraagposten worden geautomatiseerd uitgestuurd volgens de frequentie die is ingesteld. Indien je wil dat ze niet geautomatiseerd gestuurd worden, dan kun je nu ook de optie handmatig gebruiken. Dan worden de vragen alleen gestuurd op het moment dat je zelf op de verstuur knop klikt. De instellingen kun je in de service instellen als standaard als je dit voor alle bedrijven wil, maar je kunt dit ook inzetten per bedrijf, als uitzondering op de standaard frequentie.

Nieuwe versie extensie (1.6.4)

Binnenkort (binnen enkele dagen) zal de nieuwe versie van de browser extensie worden vrijgegeven door de verschillende browsers. Dit is versie 1.6.4. Deze bevat de volgende updates:

  • Verbeteringen voor Basecone: De knop is nu in sommige gevallen niet goed zichtbaar, in deze versie hebben we gewerkt aan de stabiliteit in Basecone.
  • Update SecureLogin icoon: Rechtsboven in je browser ze je het SecureLogin logo als icoontje voor de extensie. Deze wordt nu grijs in het geval je geen actieve SecureLogin sessie hebt. Omdat de Vraagpostenmodule niet werkt zonder sessie, wordt dat op deze manier duidelijker zichtbaar.
  • De opmerking die je kunt plaatsen bij een vraag mag nu maximaal 255 karakters zijn, in de vorige versies was dit minder.

Heb je vragen over onze nieuwe functionaliteiten of wil je graag een demo? Neem contact op met support@securelogin.nu

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?