Artikel

Release notes – 9 augustus 2021

SecureLogin publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd.

Single Sign On

Nieuwe widgets:

  • Awaretrain

Updates:

  • Issues met Growteq SSO verholpen
  • Issues met Financieel Dagblad SSO verholpen
  • Quovadis eHerkenning URL aangepast
  • UNIT4 Management Monitor URL aangepast

Aangiftes en documenten

Generieke aanpak aangiftes:

In de afgelopen periode hebben we kritisch gekeken naar onze Services om aangiftes op te halen of te pushen vanuit verschillende bronpakketten, om te kijken waar we dit kunnen verbeteren. Een belangrijke verbetering is in deze release doorgevoerd. Waar we eerder wat verschillen zagen per service, hebben we nu gekozen voor een generieke aanpak. Dit betekent dat iedere aangifte die bij SecureLogin binnenkomt, dezelfde flow volgt. We gaan hierin altijd uit van de data uit de XBRL, en kijken of we die kunnen koppelen aan een bedrijf in SecureLogin.

Een concreet voorbeeld: Een btw-aangifte wordt door SecureLogin ontvangen. We zien in de XBRL om welk btw-nummer het gaat. Vervolgens kijken we of er een bedrijf bestaat in SecureLogin met ditzelfde btw-nummer. Zo ja, dan wordt deze aangifte gekoppeld aan dit bedrijf. Zo nee, dan eindigt deze aangifte bij de ongekoppelde bestanden (te bereiken via Aangiftes > geavanceerde acties > bestanden koppelen). Hier kun je zelf kiezen bij welk bedrijf de aangifte hoort. Als je dit hebt gedaan, vullen wij direct het btw-nummer in bij dit bedrijf, zodat we de volgende keer wel direct een match hebben.

Voor sommige services (bijvoorbeeld Nextens en Fiscaal Gemak) werkte dit al zo, nu is dit voor alle services. Deze generieke aanpak zorgt ervoor dat het systeem stabieler wordt, dat we eventuele fouten sneller kunnen opsporen, en toekomstige services makkelijker kunnen aansluiten

Upload types definiëren:

Het is vanaf nu mogelijk om binnen de handmatige taken, maximaal 5 zelfgekozen upload types te definiëren. Deze upload types kun je zien als een soort labels. Als je bijvoorbeeld veel offertes verstuurd, dan kunnen je upload type ‘Offerte’ aanmaken. Als je dan een bestand gaat uploaden, dan zie je ‘Offerte uploaden’ tussen je keuzes staan. Met deze labels kun voor jouw omgeving onderscheid maken tussen verschillende soorten documenten die je aanbiedt. Als je de AFAS DMS service gebruikt, kun je de verschillende types ook op verschillende plekken in het dossier laten landen. Daarnaast zullen we het op korte termijn mogelijk gaan maken om hier standaard permissies aan toe te kennen (goedkeuren of informeren).

CaseWare Service:

Met de nieuwe CaseWare service is het mogelijk om jaarrekeningen direct vanuit CaseWare naar SecureLogin te sturen, zodat ze deze met jouw klant kan delen. Momenteel ondersteunen we micro, klein. Middelgroot mits al ondertekend in CaseWare. Binnenkort voegen we toe dat deze ook vanuit SecureLogin nog ondertekend kunnen worden.

Gelijk beginnen? Instructies vind je hier. 

Vraagposten

We zijn druk met een aantal nieuwe functionaliteiten, binnenkort meer nieuws!

 

Heb je vragen over onze nieuwe functionaliteiten of wil je graag een demo? Neem contact op met support@securelogin.nu

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?