Artikel

Release notes – 19 juli 2021

SecureLogin publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd.

Single Sign On

Nieuwe widgets:

 • Portal Mandatory Disclosure / DAC6 EH
 • Mijn Data, Mijn Business
 • HR & Salaris Gemak Web
 • Ziggo
 • Brainnet
 • Maasstad Woningverhuur
 • Limosa België
 • TLN
 • SAA
 • Staffingdesk

Updates:

 • Trifact issues verholpen
 • SDU Taxvice issues verholpen
 • Caseware Support landingspagina aangepast
 • iZettle wachtwoord wordt weer ingevuld
 • Mijn CNB error verholpen

We zagen hiernaast dat gebruikers bij het inloggen op SecureLogin soms werden verwezen naar een pagina waar alleen de achtergrond afbeelding werd getoond. Dit issue is verholpen.

Aangiftes en documenten

Info icoon statusoverzicht:

In het statusoverzicht is een blauw info icoon toegevoegd aan de taken, als je hier met je muis overheen gaat, dan kun je zien door wie de taak is verstuurd en wanneer de laatste e-mail betreffende deze taak is gestuurd. Deze informatie vind je ook terug in de csv export van het statusoverzicht.

Wijziging in e-mail IB-aangifte:

In de e-mail van de IB-aangifte toonden we tot voorheen de naam van het bedrijf waaraan deze aangifte is verbonden. Omdat dit niet altijd duidelijk is, hebben we ervoor gekozen om dit te vervangen door de naam van de declarant uit de XBRL, zodat het altijd duidelijk is voor welke persoon de aangifte is.

Bedrijven en klantgebruikers syncen met AFAS:

Indien je gebruik maakt van AFAS als CRM, is het nu mogelijk om de bedrijven en klantgebruikers automatisch te syncen. Dit scheelt een hoop werk, en hiermee blijft het CRM leidend. Je kunt deze service nu toevoegen aan je omgeving door in het beheerdersportaal te kiezen voor ‘service toevoegen’

Verbeteringen SnelStart service:

Eerder was het nog niet mogelijk om de SnelStart service geheel zelfstandig te activeren. Door de doorgevoerde verbeteringen is dit nu wel mogelijk, en kun je na het activeren direct aan de slag. Let op: deze service werkt alleen als een je accountants licentie hebt bij SnelStart.

Ondertekenen met een ‘scribble’

Met onze ondertekenservice was het reeds mogelijk om middels een stempel een document te laten onderteken door collega en/of klant. Bij het plaatsen van het invulveld op het document, kun je nu naast de stempel ook kiezen voor de handtekening, waarbij je met de muis of op je tablet of telefoon een handtekening zet.

Vraagposten

De Vraagposten module is live en kan nu door iedere beheerder worden geïnstalleerd op de omgeving. Dit doe je door een nieuwe service toe te voegen. Onder het kopje Vraagposten kies je voor welke pakket(ten) je het wil activeren.

Vraagposten voor Exact

Naast Twinfield, is de Vraagposten module nu ook beschikbaar binnen Exact Online. Je ziet de Vraagposten module op de grootboekkaart en de openstaande posten lijsten.

Manuele vragen

Binnen de sectie ‘boekhouding’, kun je nu ook een manuele vraag aanmaken binnen SecureLogin. Hierbij vul je zelf de gegevens in (bedrag, factuurnummer enz). De vraag wordt vervolgens op dezelfde manier aangeboden als de vragen vanuit Twinfield en Exact Online. Je hebt hiervoor de service manuele vragen nodig. Deze kun je als beheerder toevoegen aan je account.

Heb je vragen over de nieuwe functionaliteiten of wil je graag ergens een demo van zien? Neem contact op met support@securelogin.nu

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?