Artikel

Release notes – 12 mei 2021

SecureLogin publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd.

Single Sign On

Nieuwe widgets:

 • Modellengenerator
 • SCOPE
 • e-Connect
 • Datahub
 • Todoist
 • Billtobox
 • My PE Admin
 • Nextens Naslag
 • vPlan
 • Debiteuren365

Updates:

 • Unit4 widgets aangepast naar nieuwe URL en huisstijl
 • 2FA integratie toegevoegd voor Werknemer Loket
 • Smartspace URL aangepast
 • Pleio widget bijgewerkt

Hiernaast hebben we een verbetering doorgevoerd om vanuit het beheren van de widgets (in het gebruikersportaal) gemakkelijker terug te keren naar het dashboard. De meldingen bij het opslaan van de widget zijn kleiner waardoor de ’terug’ knop zichtbaar blijft, en je kunt nu in het menu op Single Sign on klikken om terug te keren naar het dashboard.

Aangiftes en documenten

Update e-mails:

In de e-mails staan knoppen waarmee je als klantgebruiker naar de aangifte gaat, of bijvoorbeeld een iDEAL betaling kan starten. Onder de knop is nu ook de URL toegevoegd, welke gebruikt kan worden in het geval de knop niet goed wordt weergegeven of niet correct werkt.

Suppleties 2019:

Het is nu mogelijk om manuele suppleties aan te maken voor 2019. Dit was reeds mogelijk voor 2020 en 2021.

SharePoint Team Sites:

Middels de SharePoint DMS service is het mogelijk om de bestanden die bij een taak horen in een bepaalde map te laten landen in SharePoint wanneer de taak voltooid is. We hebben hieraan toegevoegd dat het nu ook mogelijk is om Team Sites te kiezen, wanneer je het gewenste SharePoint pad selecteert.

Verbetering manuele ICP’s:

Bij het aanmaken van een manuele ICP kan het voorkomen dat er een onjuist btw-nummer tussen staat. We laten nu bij het aanmaken van de taak duidelijk zien om welk btw nummer het gaat, zodat je het probleem snel gevonden hebt en de aangifte kunt aanpassen waar nodig.

Bedrijven en gebruikers syncen met Auditcase:

Indien je gebruik maakt van Auditcase als CRM, is het nu mogelijk om de bedrijven en gebruikers automatisch te syncen. Dit scheelt een hoop werk, en hiermee blijft het CRM leidend. Deze service werkt in combinatie met de Auditcase DMS service, waarbij we de bestanden wegschrijven bij de juiste klant in Auditcase. Indien je van deze sync gebruik wil maken, neem contact op met support@securelogin.nu

Vraagposten

Op basis van de feedback die we hebben ontvangen in de pilot, hebben we de volgende verbeteringen doorgevoerd.

Direct verzenden van vragen:

Naast de geautomatiseerde mails, kun je nu ook de vragen direct versturen. Erg handig wanneer de vragen dringend zijn en niet kunnen wachten tot de volgende geautomatiseerde ronde. Wanneer je de vragen selecteert en op de verzend knop drukt, worden ze gemarkeerd als ‘dringend’. De klant zal dit ook terug zien, waarmee het duidelijk is dat er snel een antwoord nodig is. Wanneer je geen vragen selecteert en op de verzend knop klikt, dan wordt de reguliere mail gestuurd, zonder de melding dat de vragen dringend zijn.

‘Klaar’ knop voor klantgebruikers:

We merkten dat het voor klantgebruikers niet altijd duidelijk is, dat na het beantwoorden van de vragen en uploaden van de gevraagde bestanden, het scherm kon worden afgesloten. We hebben daarom een ‘klaar’ knop toegevoegd, waarmee de klanten aan kunnen geven dat ze klaar zijn met het beantwoorden van de vragen. Indien er nog vragen onbeantwoord zijn bij het klikken op de knop, dan zullen die blijven staan, met de melding dat er op een later tijdstip teruggekeerd kan worden om deze te beantwoorden. Indien er geen vragen meer zijn, zullen ze een melding zien dat er geen vragen meer zijn en het scherm kan worden afgesloten.

Versturen naar Scan & Herken mailadres:

Wanneer een klantgebruiker een missende factuur upload, is het uiteraard het handigst als deze direct wordt verstuurd naar een Scan & Herken mailadres. Deze functionaliteit is nu beschikbaar. Wanneer er bij het bedrijf een Scan & Herken mailadres is ingevuld, dan zullen we de geüploade bestanden daar naartoe verzenden. Hier zie je ook een bevestiging van terug in de geschiedenis van de vraag.

De vraagposten functionaliteit zal in de komende weken worden vrijgegeven voor alle accounts. Uiteraard laten we het weten als het zover is.

Heb je vragen over de nieuwe functionaliteiten of wil je graag ergens een demo van zien? Neem contact op met support@securelogin.nu

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?