Artikel

Customer case Finanseurs

Customer case: Finanseurs & SecureLogin

Ruben Wijers van de Finanseurs is gevraagd om kort uiteen te zetten hoe en waarom hij tot de keuze van SecureLogin is gekomen. De Finanseurs is een administratiekantoor in Schiedam met zo’n 20 medewerkers.

 

Waarom hebben jullie voor SecureLogin gekozen?

Binnen het bedrijf hebben we de intentie om per 2018 alle pakketten volledig in de cloud te laten draaien. In de praktijk liepen we er tegenaan dat we met al de verschillende pakketten die we gebruiken geen grip meer hadden op de gebruikers en het wachtwoordengebruik. Hiernaast werkte het in de praktijk ook niet prettig om het wachtwoord voor alle pakketten apart in te stellen en te beheren.

 

Na verscheidene partijen te hebben gesproken, kwam SecureLogin voor ons als beste uit de bus. Doorslaggevend hierin was de affiniteit met de branche, de korte lijnen om snel met onze wensen aan de slag te kunnen, en (voor ons altijd belangrijk) het gevoel dat we bij SecureLogin hebben.

 

Hoe was de situatie daarvoor?

We werkten deels met ‘offline-pakketten’ en deels met cloudoplossingen. Als bedrijf hadden we weinig tot geen grip op het wachtwoordengebruik van de medewerkers. We wisten niet wie toegang had tot welke applicatie, en waar de wachtwoorden allemaal bewaard werden. Doordat steeds meer in cloud komt wilden we onze collega’s helpen door het wachtwoordbeheer geheel weg te nemen. Een oplossing als SecureLogin werd voor ons dus noodzakelijk.

 

Hoe heb je interne organisatie overtuigd voor het gebruik van SecureLogin?

Het overtuigen van de organisatie was geen probleem. De noodzaak voor een dergelijke oplossing was duidelijk en qua kosten past het ook in het plaatje. Verandering heeft altijd even nodig, maar al snel werd duidelijk dat SecureLogin de verantwoordelijkheden voor veilig wachtwoordbeheer wegneemt, en ook nog tijd bespaart. Zo heeft iedereen meer tijd om bezig te zijn met de dingen waar we echt blij van worden: het helpen van onze klanten.

 

Hoe heb je de uitrol intern gedaan?

SecureLogin is erg eenvoudig in het gebruik, de uitrol hiervan verliep dan ook soepel. Zonder al te veel hulp vanuit SecureLogin hebben we dit snel kunnen implementeren.

 

Welke applicaties hebben jullie allemaal gekoppeld?

De meeste van de programma’s waar wij mee werken hebben we al gekoppeld: ons urenpakket (Qics), boekhoudpakketten (Unit4, Twinfield, Exact, Yuki), salarispakket (NMBRS), samenstelpakket Visionplanner en het fiscale pakket Afas. Hiernaast hebben we ook Meistertask, pinkweb (portal), digiport en onze kennisbank (fiscaal totaal) gekoppeld.

 

Meer weten over SecureLogin?

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

beeld – 95

Release Notes | April 2024

beeld – 89

Release Notes | Maart 2024

In dit blog maken we korte metten met zeven bekende feiten én fabels over ons bedrijf.

7 feiten en fabels over Hix die je écht moet weten

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?