Artikel

Release Notes | 2 November 2023

Hix publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd

Hix Login

Nieuwe widgets:

 1. Databrydge
 2. Twincone
 3. Lightyear
 4. DZB Bank
 5. Coachview
 6. Actueel Gemak

2FA koppelingen:

 1.  Mijn NBA
 2. Legalsense
 3. AnyDesk
 4. Loket2AFAS
 5. Go2UBL
 6. Spotler

 

Hix algemeen

Logo’s in favicon veranderd naar eigen logo’s

Zoals jullie misschien al gezien hebben zijn de favicon’s in de browser veranderd van het Hix/Securelogin logo naar de logo’s van de accounts. Zodat iedereen daar zijn eigen logo ziet.

 

Hix Docs

Dynamics CRM-synchronisatie

Wanneer je Dynamics gebruikt als CRM-systeem kunnen wij hier nu ook een koppeling mee maken. Wij synchroniseren dan de klanten en bedrijven uit het CRM-systeem met jouw Hix account. Hierdoor hoef je alleen in Dynamics gebruikers en bedrijven toe te voegen en/of aanpassing door te voeren en wij zorgen er dan voor dat dit automatisch ook in Hix gebeurt.

 

Hix Questions

Nieuwe Scan en Herken functionaliteit

We hebben een nieuwe optie gemaakt bij onze scan en herken mogelijkheid. Waar het voorheen alleen mogelijk was om maar één email adres in te vullen is het nu mogelijk om onderscheid te maken tussen je inkoop en verkoop email adressen. Daarnaast kan je doormiddel van tags meegeven of het om inkoop of verkoop gaat wanneer er maar één email adres beschikbaar is. Hoe dit precies werkt lees je hier.

Titel instellingen van een template

Wanneer je een template opnieuw gebruikt onthielden wij altijd de titel voor de eerstvolgende keer dat je het template gebruikt. Dit was voor sommige gebruikers niet heel handig dus nu hebben we hier een instelling voor gemaakt dat je het uit of aan kan zetten of je de titel wilt onthouden of aan wilt passen.

 

Hix Signing

Logo in stempel en handtekening veranderd

Wanneer je een document laat ondertekenen met een stempel of paraaf zie je hierin nu het watermerk van het Hix logo. Dit was voorheen het SecureLogin logo en dat hebben we nu aangepast.

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?