Artikel

Release Notes | April 2024

Hix publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd

Hix Login

Nieuwe widgets:

  1. MyPos
  2. ASR
  3. Bunni
  4. American Express
  5. EasyKas Partner
  6. Cometec
  7. Nationale Nederlanden Provinciaal

Hix Algemeen

Extra filter in de Dynamics CRM service 

Binnen de Dynamics CRM service zijn nu extra filter opties toegevoegd aan de voorkeuren van de service. Hiermee kun je bepalen welke bedrijven Hix moet ophalen, aan de hand van één of meerdere projecten. Je kiest eerst de juridische eenheid, en selecteert daarna de gewenste projecten. Daarna zullen we alleen de bedrijven en contactpersonen aanmaken die onderdeel zijn van deze projecten.

Handmatige identificatie nummers toevoegen i.c.m. een CRM pakket

Voorheen was het niet mogelijk om zelf identificatie nummers toe te voegen als je een koppeling hebt met een CRM pakket. De koppeling zorgt er namelijk voor dat deze informatie word overschreven bij de synchronisatie. We hebben het nu mogelijk gemaakt dit handmatig toe te kunnen voegen en dat na synchronisatie de gegevens ook blijven staan. Hierdoor kan je extra identificatie nummers toevoegen (zoals een extra BSN nummer van een partner of een btw-nummer wat niet bekend is in het CRM pakket).

Hix Docs

VA IB aangiftes 

Het is nu mogelijk om meerdere versies van een VA IB aangifte voor hetzelfde jaar op te halen en te verzenden naar de klanten. Dit was voorheen alleen mogelijk voor 1 VA IB per periode. Dit hebben we dus nu aangepast.

Hix Questions

Fiscaal Gemak vraagposten op aangifte scherm

We hebben het nu mogelijk gemaakt om binnen het aangifte scherm in Fiscaal Gemak ook een vraag aan te maken. Dit is handig wanneer er tijdens het aanmaken van een aangifte een vraag bij je op komt voor de klant. Dat er dan niet eerst terug geklikt hoeft te worden naar een andere pagina binnen Fiscaal Gemak of naar Hix maar dat dit nu binnen de aangifte pagina zelf kan.

 

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

beeld – 95

Release Notes | April 2024

beeld – 89

Release Notes | Maart 2024

In dit blog maken we korte metten met zeven bekende feiten én fabels over ons bedrijf.

7 feiten en fabels over Hix die je écht moet weten

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?