Artikel

Release Notes | December 2023

Hix publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd

Hix Login

Nieuwe widgets:

 1. Subadvies
 2. Akkermans FinteQX
 3. Hooray
 4. Crezco
 5. Fyndoo Advise
 6. Wolter Kluwer Shop
 7. IT client portal login
 8. Geone servicedesk
 9. CASA
 10. ZKR
 11. Digitale diensten rechtspraak EH
 12. Odido
 13. unTill WM
 14. Infralogin
 15. Adobe
 16. Oakpensioen
 17. Pleio
 18. MijnDiad
 19. Yeastarhostedvoice
 20. Facturensturen.nl
 21. Aqte Notarisdossier
 22. Stapp online support

2FA koppelingen:

 1. MijnKantoor
 2. Snelstart web
 3. Radar CRM
 4. Salarfushion
 5. RogerRoger
 6. Odido

Hix Docs

Nieuw upload type mogelijkheden

Alure on premise service

Vanuit Alure on premise kunnen we zowel CRM data ophalen, als bestanden uitwisselen. Sinds onze nieuwste update is het mogelijk om bestanden op te halen uit Alure, maar ze op een ander DMS op te slaan. Dit was voorheen niet het geval, toen konden we alleen ophalen als je ze ook in Alure op wilde slaan.

Silverfin service 

We hebben een koppeling gemaakt om de publicatiestukken te ontvangen vanuit Silverfin. Nu kan je deze dus geautomatiseerd ophalen om deze stuken naar de klant te sturen voor goedkeuring en ondertekening. Hoe dit precies werkt lees je hier.

Hix Questions

Standaard templates 

Templates kunnen gebruikt worden wanneer de service ‘handmatige vragen’ is geïnstalleerd. Dan krijg je een icoontje in je menubalk erbij met de titel ‘Templates’. Hier kan je vragenlijsten aanmaken voor verschillende categorieën en deze kan je dan weer gemakkelijk naar je klant sturen. Wij hebben nu 2 van deze vragenlijsten standaard geïmplementeerd in iedereen zijn account wanneer de service is geïnstalleerd. Deze vragenlijsten kunnen nog aangepast worden. Mocht je een vragenlijst hebben waarvan jij denkt dat het een handige lijst is voor meer kantoren dan kan je die naar ons sturen zodat wij deze templates kunnen toevoegen.

Export vraagposten 

We hebben een nieuwe optie gemaakt waarbij je gemakkelijk een export Excel bestand kan maken van alle vragen uit de vraagposten module. Hoe je dit doet lees je hier.

Moneybird service

Voor Moneybird hebben we nu ook een vraagposten service waarmee je gemakkelijk vragen kan stellen aan je klanten over bijvoorbeeld openstaande facturen. Je kan deze service downloaden in je beheerdersportaal en door middel van de browser extensie gebruik maken van de vraagposten service.

E-boekhouden

Voor E-boekhouden hebben we nu ook een vraagposten service waarmee je gemakkelijk vragen kan stellen aan je klanten over bijvoorbeeld openstaande facturen. Je kan deze service downloaden in je beheerdersportaal en door middel van de browser extensie gebruik maken van de vraagposten service.

Voortgangsbalk  

Wanneer je lange vragenlijsten naar je klanten toe stuurt kan je nu zien hoever deze klant is met het invullen van de lijst. Zo is het makkelijker te zien waar mensen op vastlopen en of de klanten er bijvoorbeeld al aan begonnen zijn.

Notificatie optie 

We hebben een nieuwe optie gemaakt bij het instellen van de notificaties. Je kan niet kiezen voor alle gebruikers die gekoppeld zitten aan het bedrijf, een specifieke gebruiker en de collega die de vraag en/of taak heeft verstuurd. Hiermee kan je dus zorgen dat alleen de gebruiker die te maken heeft met deze vraag en/of taak de notificatie binnen krijgt. Hoe je dit instelt lees je hier.

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

240116_hix_bermuda_v2_header

Release Notes | Mei 2024

240527 – interview Full Finance – Hix - blogafbeelding

Van een sterke verdediging, naar een scherpe aanval

beeld – 95

Release Notes | April 2024

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?