Artikel

Release Notes | Oktober 2024

Hix publiceert regelmatig een nieuwe versie van haar applicatie. Hieronder een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die in de afgelopen weken zijn toegevoegd

Hix Algemeen

Radar CRM koppeling 

Radar heeft sinds kort een koppeling gemaakt waarmee je hun CRM systeem kan koppelen aan Hix. Hiermee zorg je er geautomatiseerd voor dat al jouw klant gebruikers en bedrijven gekoppeld worden aan Hix. Hoe je deze koppeling tot stand krijgt lees je doormiddel van deze Link.

Whatsapp kanalen 

Hix wil gebruik gaan maken van een whatsapp kanaal waarin we de release notes, kwartaal update en updates over nieuwe functionaliteiten, onderhoud en storingen gaan delen. Hoe je dit kanaal kan volgen lees je hier.

Hix Login

Nieuwe widgets:

  1. Bizzcontrol for NL of BE
  2. Personio

Nieuw 2FA’s

  1. Grub
  2. Dext

Hix Docs

Loket.nl service

We hebben een nieuwe Loket.nl service gemaakt waarmee je doormiddel van een API koppeling geautomatiseerd je aangiftes uit Loket kan ophalen naar Hix. De service kan worden toegevoegd in het beheerdersportaal bij services.

Briefpapier

Je kan nu 10 pdf bestanden uploaden als achtergronden bij je documenten. Voorheen waren dit er 5. Nu is het mogelijk om hier 10 verschillende bestanden in te uploaden. Zo kan je van meerdere soorten briefpapier gebruik maken.

Suppleties Exact service 

In de service van Exact is er een optie bijgekomen om suppleties op te halen voor een langere periode dan de aangiftes. Voorheen was dit 1 instelling waarmee je kan aangeven voor welke periode je de aangiftes wilde ophalen. Als je dit op kwartaal had staan kon je nooit suppleties ophalen van kwartalen daarvoor. Nu hebben we een aparte optie gemaakt waarmee je kan zeggen dat je alle suppleties wilt ophalen van bijvoorbeeld het afgelopen jaar en alleen de actuele aangiftes van afgelopen kwartaal wilt ophalen.

SharePoint locatie als standaard instellen 

In de service van SharePoint kan je standaard paden instellen voor bepaalde upload soorten. Als je dit doet nadat er al eerder paden zijn gekozen voor bepaalde taken bij deze klant dan vult het systeem automatisch de al eerder gekozen paden in. Als je dit niet meer wilt en je wilt voor iedereen dezelfde ‘standaard’ paden instellen dan kan je dit nu overschrijven door de instelling in de SharePoint service in Hix.

Snelstart aangifte koppelen op basis van fiscaal nummer

Bij Hix Docs koppelen wij de aangiftes aan de bedrijven op basis van de identifiers van het bedrijf. Als het BTW nummer in het bedrijf staat dan koppelen we op basis van het BTW nummer. Maar als het BTW nummer niet is ingevuld dan koppelen wij op basis van het Fiscaal nummer. Voorheen kon je hier zelf geen keuze in maken en was dit hoe de koppeling werkte. Nu hebben we een nieuwe optie gemaakt waarmee je kan uitzetten dat er op basis van het Fiscale nummer de BTW aangifte word gekoppeld.

Dividendbelasting service 

In Hix Docs  kan je doormiddel van de handmatige taken service de dividendbelasting voor 2024 invullen en indienen bij de belastingdienst. Voorheen stonden alle gevraagde gegevens en informatie op 1 pagina maar dit maakte de aangifte service onoverzichtelijk. Daarom hebben we nu tabbladen gemaakt voor het invullen van de algemene informatie, de aangifte en de samenvatting. Dit maakt het een stuk overzichtelijker wat je waar moet invullen.

Hix Signing

Tekenbevoegde gebruikers

Je kan nu gebruikers bevoegd maken voor bepaalde taak types zoals bijvoorbeeld de jaarrekeningen of btw aangiftes. Alleen deze gebruikers kunnen dan nog gekozen worden in het onderteken  scherm als ondertekende collega. Hoe dit werkt lees je hier.

 

Fix it with Hix

Interesse in één of meer van onze oplossingen?
Probeer Hix nu 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen

beeld – 85

Release Notes | Oktober 2024

image (1)

Visma neemt Hix over en verstevigt zijn positie op de accountancymarkt

Mis niks van HIX

Altijd als eerste op de hoogte zijn van release notes, nieuws en cases? Volg ons dan op onze socials:

Ha, accountant! Zocht je SecureLogin? Zoek dan niet verder: je bent op de juiste plek. Alleen heten wij vanaf nu Hix.

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. En dat voelt goed! Maar wees gerust, want vanbinnen zijn we nog steeds hetzelfde. Zo helpen we je nog steeds om slimmer te werken, niet harder.

Benieuwd wat deze wijziging betekent voor jou?